Antrenorul lui Young Boys Berna, preocupat după ce-a studiat-o pe CFR Cluj: Ce-a descoperit la analiza video

Antrenorul lui Young Boys Berna, preocupat după ce-a studiat-o pe CFR Cluj: Ce-a descoperit la analiza video

Antrenorul lui Young Boys Berna, Gerardo Seoane, se așteaptă la un meci foarte dificil cu CFR Cluj în etapa a doua a grupelor Europa League.

Gerardo Seoane spune că, după analiza video, a realizat că gruparea din Gruia are multă experiență și formează un grup solid!

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Tehnicianul elvețian a identificat și trei jucători cheie ai clujenilor, dar n-a vrut să-i numească.

„Ca orice joc internaţional, va fi foarte greu din punct de vedere fizic, iar echipa adversă va avea un nivel de intensitate foarte crescut. Totuşi, sper să avem un joc de calitate. În analiza video am descoperit că avem un adversar imbatabil în ultimele meciuri, cu foarte multă experienţă”, a spus Gerardo Seoane la conferința de presă, potrivit Telekom Sport.

„Sperăm să găsim soluţii în acest sens, să punem presiune pentru a-i determina să facă greşeli. Am văzut în analiza video care sunt aspectele puternice ale echipei adverse şi am luat măsuri în acest sens. Au jucători puternici, aşa că ne concentrăm pe duelurile directe ale acestora. Am observat că CFR este o echipă foarte omogenă, puternică, care joacă solidar. Am identificat trei jucători problemă care vor infleunţa evoluţia jocului, dar nu doresc să îi numesc”, a completat tehnicianul elvețian.

Meciul dintre CFR Cluj și Young Boys Berna, din Grupa A a Europa League, se va desfășura mâine seară, de la ora 22:00, în Gruia.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖