Finanțatorul Universității Craiova anunță că ar putea pleca de la echipă

Finanțatorul Universității Craiova anunță că ar putea pleca de la echipă

Mihai Rotaru anunță că ar putea pleca de la Universitatea Craiova în 2023.

Finanțatorul echipei spune că va ceda acțiunile dacă, până atunci, nu va reuși să câștige cel puțin un titlu și să acceadă cel puțin în grupele Europa League.

"Când am venit la echipă am făcut un plan pe termen lung, pe 10 ani. Planul de a aduce Universitatea sus. În momentul ăsta suntem un pas pe minus… Cred că am fi putut în această perioadă de 7 ani să facem mai mult", a spus Rotaru la ProX.

"Puteam să mai câștigăm o Cupă a României și cred că am fi putut să luăm un campionat. Până in 2023 ne-am stabilit niște țeluri. Dacă nivelul meu de incompetență înseamnă uun loc 2 și o Cupă a României înseamnă că până aici pot progresa. Și atunci, dacă până în 2023 nu voi reuși să fac mai mult din Universitatea Craiova, trebuie predată altcuiva, care este mai potent financiar, mai inteligent, mai abil. Ne propunem cel puțin un campionat, cel puțin accederea în grupele Europa League. Pentru a schimba nivelul echipei trebuie să te duci în Europa", a adăugat finanțatorul grupării din Bănie.

ADVERTISING

După 8 etape disputate în acest sezon al Ligii 1, oltenii ocupă primul loc, cu 21 de puncte, cu trei puncte peste următoarele clasate, FCSB și CFR Cluj.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇