Alex Cicâldău poate prinde transferul carierei, de la Galata în Serie A

Alex Cicâldău poate prinde transferul carierei, de la Galata în Serie A

Mijlocașul român Alexandru Cicâldău o poate părăsi pe Galatasaray și poate ajunge într-unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei, în Italia, e vorba de Serie A.

Având în vedere parcursul mai mult decât catastrofal pe care îl are Galata în acest sezon, luptându-se chiar la retrogradare, Cicâldău se poate orienta și pleca într-un campionat de top, mai ales având în vedere prestațiile foarte bune avute sub bagheta lui Fatih Terim, cel care i-a fost până de curând antrenor.

Așa cum scrie presa din Italia, Cicâldău e urmărit de cei de la Sampdoria, care speră să îl transfere în vara acestui an, după anunță SampNews24: „Sampdoria reintră în cursa pentru Cicâldău: conducerea îl monitorizează pe mijlocaș. Alexandru Cicâldău, născut în 1997, este în continuare în vederile Sampdoriei. În urmă cu un an de zile, acesta era cotat la 10 milioane de euro, însă negocierile nu au condus nicăieri la acel moment.

Conform zvonurilor venite dinspre Turcia, Sampdoria îl monitorizează în continuare pe tânărul talent, având că obiectiv transferul lui în timpul perioadei de mercato din această vară”, notează portalul din Peninsulă.

ADVERTISING

Românul transferat în Turcia de la CSU Craiova a avut numai prestații foarte bune, cu 5 goluri marcate, fiind cotat la 9 milioane de euro în prezent.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!