Accidentare de ultimă oră pentru un internațional român

Accidentare de ultimă oră pentru un internațional român

Mirel Rădoi primește o veste proastă în ceea ce privește naționala României, după ce un internațional român tocmai s-a accidentat și a părăsit un teren de pregătire în lacrimi.

Vorbim despre atacantul Denis Drăguș, fost jucător la Viitorul, acum transferat la Standard Liege în Belgia, care s-a accidentat în timpul partidei amicale jucată de Liege cu Kortrijk, scor 3-2.

Drăguș a început ca titular partida amicală descrisă și a fost unul dintre cei mai activi jucători în atac, însă în minutul 27 românul a pățit un mare necaz. Dorind să preia o minge, talonat fiind de un adversar, s-a dezechilibrat, a aterizat greșit pe un picior și și-a luxat glezna. Drăguș a avut nevoie de multe minute de îngrijire medicală și la final a părăsit terenul în lacrimi.

ADVERTISING

Rămâne de văzut cât de gravă e accidentarea lui Drăguș, care în sezonul trecut nu prea a primit multe șanse la Liege.

Drăguș, 20 de ani, a fost transferat la Standard în vara lui 2019 de la Viitorul, pentru suma de 1,8 milioane de euro. Are deja doua selecții la naționala mare a României, dar și cinci pentru tineretul Under 21, unde a și marcat în două rânduri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇