Accidentare de ultimă oră la echipa națională a României

Accidentare de ultimă oră la echipa națională a României

Echipa națională a României a pierdut un jucător important în contextul partidei cu Andorra de duminică seara, meci din cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

Jocul are loc de la 21,45, pe Arena Națională, iar pe stadion pot participa ca suporteri doar copii sub 14 ani, după pedeapsa primită de către UEFA la capătul incidentelor de la partida cu Kosovo.

Revenind la meciul cu Andorra, trebuie spus că Edi Iordănescu nu se va putea baza pe un jucător exponențial. E vorba de Darius Olaru de la FCSB, cel care a acuzat probleme medicale după antrenamentul oficial de sâmbătă seară și nu va fi inclus în lotul naționalei României, după cum informează FRF: "Aseară (n.r. - sâmbătă), după antrenamentul oficial, în urma discuției avute cu Darius Olaru, staff-ul tehnic a decis să nu mizeze pe fotbalistul de la FCSB la meciul din această seară. Darius acuză probleme medicale și, în urma consultării staff-ului medical, s-a luat decizia ca mijlocașul să nu facă parte din lot la meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Echipa națională a României îi urează lui Darius să se recupereze rapid și îl așteaptă din nou la următoarele partide!".

ADVERTISING

Olaru a bifat doar 13 minute la Budapesta în meciul remizat cu Belarus, scor 0-0.

România este pe acum pe locul 2 în grupa de calificare la EURO, cu un punct sub lidera Elveția.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!