România - Andorra: Echipa probabilă aleasă de Edi Iordănescu

România - Andorra: Echipa probabilă aleasă de Edi Iordănescu

Selecționerul naționalei României Edi Iordănescu s-a hotărât în privința formulei de start pe care o va utiliza în meciul cu Andorra din preliminariile pentru EURO 2024.

Jocul va avea loc duminică de la 21,45, pe Arena Națională din București și va fi LIVE în format text pe site-ul SpotMedia.ro.

Iordănescu pregătește multe schimbări față de acel 0-0 cu Belarus și va folosi un prim 11 foarte ofensiv cu jucătorii din Pirinei. După cum scrie DigiSport, în apărare va intra Deian Sorescu, iar în linia de atac vor apărea Moruțan, Alibec și Hagi. Dar iată echipa probabilă a meciului cu Andorra: Moldovan - Bancu, Burcă, Drăgușin, Sorescu - Stanciu, R.Marin, Olaru - Hagi, Alibec, Moruțan.

ADVERTISING

România este pe locul 2 în această grupă cu 13 puncte, urmând să mai evolueze doar în alte două meciuri în noiembrie, cu Israel în deplasare și cu Elveția acasă.

”Suntem total la mâna noastră, depindem de noi. Ne-am construit și câștigat acest statut. Cu siguranță că ne-ar fi fost mai ușor dacă am fi câștigat cu Belarus și poate am fi reușit să obținem calificarea mai repede.

Mai sunt 3 jocuri, iar după câte calcule am făcut, s-ar putea să avem nevoie de 4 sau 6 puncte. Cu 4 puncte ne putem califica, cu 6 puncte suntem calificați în proporție de 99,9%. Rămâne să vedem ce se întâmplă și în celelalte jocuri din grupă. Rămânem cu șanse importante de calificare și neînvinși în grupă”, a spus Edi Iordănescu la conferință de presă oficială.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!