11 echipe luptă pentru ultimele 5 locuri din optimile Champions League

featured-image-9

Înainte de runda finală, 11 echipe se mai află în cărți pentru a obține ultimele 5 locuri rămase care duc în optimile Champions League.

Marți și miercuri vom afla ultimele echipe calificate, iar fanii fotbalului vor putea urmări cu siguranță numeroase meciuri de top în această săptămână.

  • S-au calificat deja în optimile UCL următoarele echipe: Ajax*, Bayern*, Chelsea, Inter, Juventus, Liverpool*, Manchester City*, Manchester United*, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Sporting CP (formațiile marcate cu * sunt deja câștigătoare ale grupelor).
  • Echipele cu șanse pentru ultimele 5 locuri din optimile UCL: AC Milan, Atalanta, Atletico Madrid, Barcelona, Benfica, Lille, FC Porto, Salzburg, Sevilla, Villarreal și Wolfsburg.
  • S-au calificat în UEFA Europa League: Borussia Dortmund, Sheriff Tiraspol, Zenit Sankt-Petersburg.
  • Echipele care încă mai au șanse să prindă Europa League: Club Brugge, Leipzig, Young Boys.
ADVERTISING

Astfel, cele mai tari meciuri programate în această săptămână în Champions League sunt următoarele: 

Marți, 7 decembrie

  • AC Milan - Liverpool, ora 22:00
  • FC Porto - Atletico Madrid, ora 22:00
  • Real Madrid - Inter Milano, ora 22:00

Miercuri, 8 decembrie

  • Atalanta - Villarreal, ora 22:00
  • Bayern - Barcelona, ora 22:00

Meciurile din UCL stârnesc mult interes și în rândul celor pasionați de pariuri online. Champions League este cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, motiv pentru care pariorii urmăresc cu atenție fiecare meci. 

Iar agenția online Unibet a pregătit o ofertă bogată, ca de obicei, cu sute de selecții pentru fiecare eveniment. Alături de o scurtă prezentare a partidelor, în rândurile ce urmează sunt disponibile și câteva ponturi din oferta Unibet - selecții cu șanse bune de reușită și cote atractive.

AC Milan - Liverpool: Tătărușanu va privi de pe bancă lupta italienilor pentru calificare

Reîntors pe banca de rezerve, Ciprian Tătărușanu le va ține pumnii strânși colegilor în confruntarea cu Liverpool. Milan este pe locul 3 în grupa B, la un punct în spatele lui FC Porto, echipa de pe locul 2. Liverpool e prima, fiind deja calificată cu punctaj maxim, în timp ce Atletico e pe ultimul loc.

ADVERTISING

Italienii mizează pe faptul că Jurgen Klopp va menaja mai mulți titulari și speră astfel să obțină calificarea. Au nevoie de victorie dar și ca FC Porto să nu câștige cu Atletico Madrid în celălalt meci al grupei.

Unibet acordă cota 2.15 pentru succesul lui AC Milan, în timp ce succesul lui Liverpool este cotat cu 3.20.

FC Porto - Atletico Madrid: Lusitanii se califică cu o victorie

O victorie în această partidă îi duce pe cei de la FC Porto în optimile Champions League. Cu un egal, FC Porto se va califica doar dacă AC Milan nu ar câștiga meciul cu Liverpool.

Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, dar acum scenariul este altul. Ambele echipe sunt interesate să câștige deoarece încă sunt în cărți pentru calificare. E de așteptat un meci în care inclusiv Atletico va ataca în valuri, spre deosebire de precedentele două meciuri din Champions, în care nu a înscris. 

ADVERTISING

În plus, defensiva lui Atletico a avut probleme în ultimele 10 deplasări, în care a primit gol. Așadar, pariul că Ambele Marchează merită luat în calcul, mai ales că beneficiază de o cotă foarte bună la Unibet: 1.82.

porto-atletico

Real Madrid - Inter Milano: italienii nu au nimic de pierdut, dar se pot clasa pe locul 1 cu o victorie

Cu siguranță unul dintre cele mai așteptate meciuri este cel din grupa D. Chiar dacă ambele au rezolvat calificarea în optimile Champions League, miza este câștigarea grupei. Ar veni cu beneficiul unui adversar teoretic mai facil în optimi, astfel că partida va fi tratată cu seriozitate cu siguranță.

Real Madrid este pe primul loc, cu 12 puncte, dar Inter o poate depăși cu o victorie. Italienii au acum 10 puncte în clasamentul grupei D. 

Defensiva lui Real Madrid a arătat lacune în acest sezon de Champions League, drept dovadă stând înfrângerea de acasă cu Sheriff Tiraspol. Inter are jucători de calitate în ofensivă și poate marca destul de ușor.

Iar pentru cei care cred că Real Madrid nu va pierde și că ambele echipe vor marca, la Unibet e disponibilă o selecție foarte atractivă, prin funcția specială Creare Pariu, la o cotă totală de 1.98.

real-inter

Atalanta - Villarreal: Dispută de foc în grupa F

Dacă Manchester United și-a asigurat deja calificarea, pentru celălalt loc lupta se dă între Atalanta și Villarreal. Ibericii sunt pe doi, cu 7 puncte, unul peste Atalanta, echipă aflată pe locul trei.

Cu un succes, Atalanta merge în optimile Champions League, iar calitatea din ofensivă și avantajul terenului propriu sunt principalele argumente. Villarreal are probleme mari în deplasare - nu a mai câștigat în La Liga de 8 meciuri.

Atalanta este favorită la victorie, având cota 1.85. Egalul are cota 4.00, în timp ce succesul ibericilor are 4.05 la Unibet.

atalanta-villarreal

Bayern Munchen - FC Barcelona: Un meci fără miză pentru nemți, dar decisiv pentru catalani

Bayern a câștigat deja grupa E și confruntarea cu FC Barcelona este doar de orgoliu. În schimb, pentru FC Barcelona e de totul sau nimic.

În clasament, catalanii sunt pe locul doi și au 2 puncte peste Benfica Lisabona, care o va întâlni pe Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu. În condițiile în care e așteptat un succes facil al lusitanilor, FC Barcelona e obligată să câștige.

Dar va putea face acest lucru? Ultimele trei meciuri le-a pierdut contra lui Bayern și a primit nu mai puțin de 14 goluri - 8 într-un singur meci. Așadar, Bayern e clar favorită la Unibet, care oferă cota 1.70 pentru un succes. Egalul are cota 4.65, iar succesul catalanilor are 4.25. Un pariu interesant este și că se vor marca Peste 2.5 goluri, chiar dacă are cotă mai mică, 1.40.

Top 5 favorite la trofeul UCL în 2022 - cote propuse de Unibet

  1. Manchester City 4.25
  2. Bayern Munchen 5.25
  3. Liverpool 7.00
  4. PSG 7.50
  5. Chelsea 8.00

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇