Vrei să-l întrebi ceva pe Valeriu Gheorghiță, șeful Comitetului de vaccinare? Iată cum poți face asta

Vrei să-l întrebi ceva pe Valeriu Gheorghiță, șeful Comitetului de vaccinare? Iată cum poți face asta

Dacă aveți nelămuriri sau, pur și simplu, vreți informații noi despre campania de vaccinare, e bine să știți că puteți să-l întrebați pe dr. Valeriu Gheorghiță orice doriți.

CNCAV lansează ”o invitație specială”, pentru o sesiune înregistrată de întrebări și răspunsuri cu președintele Comitetului de vaccinare: ”fiecare dintre dumneavoastră poate adresa o întrebare sau mai multe întrebări video președintelui CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiță”.

Întrebările trebuie trimise în format video. Puteți face asta fie prin mesaj privat, fie prin postare pe propriile pagini și etichetarea paginilor de Facebook și Instagram ROVaccinare. Dacă optați pentru ultima variantă, trebuie să includeți hashtag-ul dedicat: #ÎntreabăPreședinteleCNCAV sau #IntreabaPresedinteleCNCAV.

ADVERTISING

De asemenea, mai puteți să le trimiteți prin e-mail la cnacvgov@gmail.com.

”Întrebările online trebuie trimise în format video (maxim 30 de secunde). Acestea vor fi selectate pe baza calității videoclipului și relevanței întrebării, pentru o sesiune înregistrată de întrebări și răspunsuri cu președintele CNCAV.

Participanții cu vârsta sub 18 ani necesită autorizația scrisă a părinților și trimisă împreună cu videoclipul”, precizează CNCAV.

Fiecare participant poate trimite câte videoclipuri vrea, neexistând o limită în acest sens.

ADVERTISING

Ro Vaccinare face, săptămânal, în fiecare luni, o sesiune de Q&A, de la ora 16:00.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre cum merge vaccinarea în România, dar și în afara țării, dați click aici.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇