Vești bune: Milioane de vaccinați, curse la jumatate de preț spre maratoane și Traviata online pentru relaxare

Vești bune: Milioane de vaccinați, curse la jumatate de preț spre maratoane și Traviata online pentru relaxare

Visul de a renunța la mască la birou sau pe plajă e tot mai aproape de a deveni realitate pentru că România tocmai a depășit cifra de 3,5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză, iar numărul mare de maratoane și drive-thru organizate ne dă speranțe că ne vom vaccina cât mai mulți.

Iar pentru bucureșteni mai avem o veste bună: cei care merg în acest weekend la maratoane beneficiază de o reducere de 50% la tariful călătoriilor, dacă aleg să meargă la vaccinare cu Bolt.

Nu în ultimul rând, avem și Traviata online în acest weekend!

ADVERTISING

Am depășit 3,5 milioane de persoane vaccinate

Vineri a fost depăşită borna de 3,5 milioane de persoane vaccinate cu cel puţin o doză în România după ce, în ultimele 24 de ore, 92.501 persoane au primit serul antiCovid.

Bolt susține Maratonul de Vaccinare din București prin reduceri de 50%

Întreaga flotă de mașini Bolt va sta la dispoziția bucureștenilor, cu tarife reduse, 24/24 h în acest weekend, pentru a-i transporta spre și de la centrele de vaccinare.

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să selecteze ca destinație centrul de vaccinare dorit: Biblioteca Națională sau Sala Palatului.

ADVERTISING

De asemenea, vor beneficia de reducere și la plecarea din cele două locații.

Reducerea se aplică automat, în limita a 10 lei/cursă și a două călătorii/pasager.

În acest weekend putem vedea Traviata online

Opera Naţională Bucureşti va transmite online duminică, de Ziua Europei, începând cu ora 19,00, opera în concert ''La Traviata'' de Giuseppe Verdi.

"Pentru a marca Ziua Europei, în fiecare an, în luna mai, instituţiile Uniunii Europene de la Bruxelles şi Strasbourg îşi deschid porţile publicului larg. Birourile locale ale Uniunii Europene din întreaga lume organizează activităţi şi evenimente diverse, 'La Traviata' - operă în concert transmisă online de către Opera Naţională Bucureşti fiind unul dintre ele", informează ONB, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

ADVERTISING

Biletele se pot achiziţiona de pe https://tickets.operanb.ro/, înregistrarea urmând a fi disponibilă spre vizionare timp de 72 de ore.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇