Vești bune: Copii vaccinați, angajați fericiți și festivaluri rock la malul mării

Vești bune: Copii vaccinați, angajați fericiți și festivaluri rock la malul mării

Una dintre cele mai bune vești este că a venit momentul în care putem vaccina și copiii între 12 și 15 ani. Dar nu e singura.

Astăzi vrem să vă vorbim despre o companie care a decis să creeze un job special a cărui principală preocupare va fi fericirea angajaților. Oricare dintre noi s-ar bucura să aibă alături un angajator atât de atent la nevoile fiecăruia, nu-i așa?

Nu în ultimul rând, a venit vremea festivalurilor! Living Rock se pregătește la Tuzla, cu discount pentru vaccinați și teste covid gratuite la intrare pentru restul.

ADVERTISING

România e prima ţară UE, unde a început vaccinarea sub 16 ani

În București a fost deschis primul centru de vaccinare pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, în Parcul Lumea Copiilor.

Copiii care vor să se vaccineze trebuie să vină însoțiți de părinți sau tutorele legal.

O firmă din Cluj va avea un responsabil cu fericirea angajaților

Compania FSP Global Group a decis să creeze un nou post, de Chief Happiness Officer (CHO) responsabil cu fericirea angajaților la locul de muncă.

„Unul dintre motivele pentru care am hotărât crearea acestui nou post este că, din cauza perioadei pandemice, noi, cu toții, am devenit din ce în ce mai retrași, mai nesociabili. Acum, când în sfârșit se vede luminița de la capătul tunelului, trebuie să ne adaptăm unui nou program de lucru, hibrid: work from home va fi cel mai probabil alternat cu lucrul (de) la birou”, spun reprezentanții companiei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul CHO este să descopere nevoile fiecăruia pentru a înțelege ce îi face fericiți, dar și pentru a le arăta că munca pe care ei o fac contează pentru echipă și pentru companie.

Festival rock la Tuzla, cu discount pentru vaccinați și teste gratuite Covid

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc în weekendul 20-22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - plaja Tuzla.

Pe scena Living Rock au fost anunțate unele dintre cele mai iubite trupe românești de rock alternativ, printre care Vița de Vie, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Grimus, iar lista de artiști din line-up va continua.

ADVERTISING

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi și sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări, până la zonă de produse handmade, tatuaje, dreaduri și multe alte surprize.

Accesul la festival se va face pe bază de abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid, mască și distanțare.

În plus, tazz by eMAG oferă 50% discount la abonamentele de acces tuturor persoanelor vaccinate sau celor care se vor vaccina până la data festivalului. Cei nevaccinați vor primi gratuit din partea tazz by eMAG un test de Covid la intrare.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇