Copiii peste 12 ani pot fi vaccinați, după ce Pfizer a primit aprobarea

Copiii peste 12 ani pot fi vaccinați, după ce Pfizer a primit aprobarea

Cea mai bună veste a momentului este că și cei mici, cu vârste între 12 și 15 ani, vor putea fi vaccinați, cel mai probabil începând de săptămâna viitoare.

Mai departe, ne permitem să ne ducem cu gândul spre vacanțe și venim cu o altă veste bună: cererea de vacanțe pe plan intern a înflorit, în 2021.

Nu în ultimul rând, vorbim despre ”Străzi Deschise” în centrul Bucureștiului pentru plimbări la pas, ca pietoni.

Copiii cu vârsta între 12 și 15 ani se pot vaccina împotriva COVID-19

Una din veștile mult așteptate de părinți a venit, în sfârșit.

ADVERTISING

Vaccinul împotriva coronavirusului produs de BioNTech / Pfizer poate fi utilizat pentru copiii cu vârsta peste 12 ani, potrivit Agenției Europene pentru Medicamente (EMA).

Datele din studii au arătat că eficiența este cel puțin la fel de bună ca și la adulți.

De asemenea, niciunul dintre copiii care au participat la testare și a primit vaccinul nu a făcut COVID.

Revenire excepțională a vacanțelor interne

Ziua Copilului este şi Ziua Vacanţei fără Restricţii în 2021!

După mai mult de un an în care şi-au amânat sau chiar anulat majoritatea vacanţelor, românii se pot bucura în voie de timpul lor liber.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Odată cu ridicarea restricţiilor, vacanţa de 1 iunie poate include călătorii în aer liber fără mască, rezervare la hotel fără limitări şi cine la restaurant, atât în exterior, cât şi în interior.

În aceste circumstanțe favorabile pentru călătorii unităţile de cazare locale au înregistrat o creştere semnificativă a numărului de clienţi în weekendul prelungit.

Conform unui raport Travelminit.ro, unităţile de cazare din România au înregistrat cu 45% mai multe rezervări pentru mini-vacanţa de 1 iunie, comparativ cu 2019.

ADVERTISING

Statistica apare şi în contextul în care turismul în străinătate încă este guvernat de foarte multe incertitudini, condiţionat de teste PCR sau de carantina la întoarcerea în ţară, în anumite cazuri.

În acest weekend începe proiectul ”Străzi Deschise”

Începând de sâmbătă de la ora 11:00, între șoseaua Kiseleff și intersecția Căii Victoriei cu râul Dâmbovița, vor fi 7 zone care vor deveni spații pietonale în weekend-uri, numai bune de plimbat la picior printre clădirile istorice ale Bucureștiului.

Vezi aici care sunt aceste străzi.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇