Verificări la un azil de bătrâni din București care ar funcționa ilegal

Verificări la un azil de bătrâni din București care ar funcționa ilegal

Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții abilitate fac verificări, duminică după amiază, la un centru de vârstnici din Bucureşti care ar funcţiona ilegal.

„În cursul zilei de astăzi, în urma unei sesizări a reprezentanţilor mass-media (DIGI 24), prin care au transmis că un centru de bătrâni funcţionează, deşi activitatea ar fi fost oprită temporar, în urma unui control, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în domeniu, s-au deplasat la faţa locului. Poliţiştii, precum şi reprezentanţii celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au demarat verificările pentru clarificarea aspectelor”, a transmis Poliţia Capitalei, într-o informare de presă.

ADVERTISING

Digi 24 a relatat despre un azil de bătrâni clandestin găsit în Sectorul 3 din Capitală.

Pe hârtie, centrul era închis de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), dar în realitate bătrânii au rămas în camere, iar patronii şi-au continuat afacerea, a mai precizat sursa citată.

Managerul centrului a refuzat că comenteze aspectele de la centrul pentru vârstnici din Sectorul 3, mai precizează sursa menţionată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇