Șefa unuia dintre azilele groazei a dansat pe stradă cântând „criminala” și a atacat un protestatar (Video)

Șefa unuia dintre azilele groazei a dansat pe stradă cântând „criminala” și a atacat un protestatar (Video)

Cristina-Maria Dumitra, care până recent a administrat unul din azilele groazei din Voluntari, a făcut o întreagă scenă, joi, când s-a prezentat la Curtea de Apel București, însoțită de avocatul Pavel Abraham.

Ea a fost așteptată la ieșire de protestatarul Marian Ceaușescu, care transmitea live pe Facebook.

„Ia uitați-l, criminalul din '89, a spus Ceaușescu, moment în care Dumitra a început să danseze strigând pe un ton cântat „criminala, criminala, și cu tine în frunte”.

Apoi, după ce Ceaușescu a numit-o „abuzatoare”, Dumitra s-a năpustit asupra lui, aruncând cu o sticlă de apă în el.

ADVERTISING

În acel moment a intervenit un polițist și a aplanat conflictul, Dumitra respirând sacadat, vizibil furioasă.

Cristina-Maria Dumitra este însărcinată și Curtea de Apel a decis că poate fi cercetată sub control judiciar. Soțul său, Ovidiu Dumitra, fost polițist judiciar, rămâne în arest preventiv, potrivit Aktual24.ro.

Dumitra administra „casa Cora”. Contactată de Bianca Albu și Ovidiu Vanghele pentru a răspunde la întrebări în ancheta jurnalistică privind azilele, Dumitra a arătat cu degetul înspre Firea: „Buna seara și eu am multe sa va spun despre centrele lu doamna Firea acolo trebui investigat nu la mine ca țin oameni de pe strada de milă fără banii. Și eu nu am făcut 6 firme în 10 ani, cred că mă confundați”.

Uitați-vă ce comportament are Dumitra Cristina, care a fost șefa la casa Cora din Voluntari.Gândiți-vă cum se comportau cu bătrâni cu dizabilități, sau cu cei care nu se puteau apară.

Publicată de Ceausescu Marian pe Joi, 20 iulie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇