Valul de refugiați se resimte pe Otopeni: Mergeți la aeroport cu 3 ore înainte de zbor

Valul de refugiați se resimte pe Otopeni: Mergeți la aeroport cu 3 ore înainte de zbor

Traficul de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă a înregistrat, în ultimele zile, o creştere de peste 40-50% faţă de cel planificat, pe măsură ce tot mai mulți ucraineni au fugit din calea războiului declanșat de Rusia.

Reprezentanții Companiei Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) le transmite cetățenilor care urmează să călătorească că, pentru a fi siguri că se îmbarcă la timp şi în siguranţă, să se prezinte din timp la aeroport, respectiv cu 2,5 – 3 ore înainte de ora decolării.

"Precizăm că s-au luat măsuri de suplimentare a activităţii pe fluxuri. Totuşi, în condiţiile unui număr tot mai mare de refugiaţi şi repatriaţi care tranzitează aeroportul, fapt ce implică fluxuri dedicate acestora pentru respectarea siguranţei şi securităţii tuturor pasagerilor, se produc şi se vor mai produce, temporar, aglomerări.

ADVERTISING

Facem pe această cale apel la pasageri şi însoţitorii acestora să dea dovadă de calm şi înţelegere în această situaţie specială generată de conflictul armat din ţara vecină", se arată în comunicatul CNAB.

Urmăreşte LIVE TEXT evenimentele din Ucraina în a 9-a zi de război


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇