Trenurile Intercity devin biblioteci pe roți

Trenurile Intercity devin biblioteci pe roți

CFR Călători lansează, începând de duminică, 11 decembrie, proiectul „Biblioteca pe roți” în trenurile Intercity, iar pasagerii se pot bucura de o lectură interesantă pe tot parcursul drumului.

Printre primele titluri care pot fi lecturate se numără „Feng Shui la serviciu”, de Richard Webster, „Stai, priveşte, ascultă!”, de Ken Page și Nancy Nester, „De ce bradul are frunze verzi tot timpul”, de Noemi Costache și multe altele.

Proiectul "Biblioteca pe roți" va fi disponibil în trenurile Intercity pe rutele București Nord – Cluj Napoca (cu ramură pentru Teiuș – Arad), Constanța – București – Brașov, București Nord – Constanța și București Nord – Suceava (cu ramură pentru Pașcani – Iași).

De astăzi, 11 decembrie 2022, se lansează în trenurile Intercity proiectul – „Biblioteca pe roți”. Detalii pe https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/cfr-calatori-lanseaza-proiectul-biblioteca-pe-roti/

Publicată de CFR Călători pe Duminică, 11 decembrie 2022

"CFR Călători susține importanța cititului și crede că bagajul cel mai important pe care un om îl poartă toată viața este bagajul de cunoștințe. De aceea, încurajăm pasagerii să aleagă o carte, să o citească, iar înainte de coborâre cartea să fie lăsată la locul special amenajat pentru ca toți călătorii să se poată bucura de o lectură interesantă", a transmis compania.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇