Târgul de Crăciun făcut de Untold se deschide azi cu artificii, în Drumul Taberei - prețuri și atracții

Târgul de Crăciun făcut de Untold se deschide azi cu artificii, în Drumul Taberei - prețuri și atracții

Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”, realizat de organizatorii Untold, se deschide vineri, în Parcul Drumul Taberei, cu un spectacol oferit de Gaşca Zurli şi un impresionant foc de artificii.

Se vor aprinde luminiţele de Crăciun montate în tot parcul, dar şi cea mai mare perdea luminoasă din România. Aceasta are peste 100 de metri şi va fi ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei.

Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în Asia, ţările nordice şi SUA, una din cele mai emblematice locaţii în care se montează astfel de decoraţiuni fiind Rockefeller Center New York, anunţă Primăria Sectorului 6.

„Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor şi a celor mici. Îmi doresc ca ‘West Side Christmas Market’ să devină o tradiţie pentru mulţi ani de acum înainte. Vă aştept pe toţi să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis edilul Ciprian Ciucu.

Vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu peste 60 de căsuţe, frumos aranjate, din care nu vor lipsi fel de fel de produse, bunătăţi, dar şi obiecte hand-made.

Printre atracţiile Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei vor fi o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar de 660 mp.

Foto: SpotMedia.ro

O oră de dat pe gheaţă va costa 20 de lei şi 25 de lei va fi plimbarea cu roata panoramică.

Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată şi steluţă de anason, se va vinde cu 10 lei, ţuica fiartă - 10 lei, apa plată/minerală - 8 lei, un suc - 10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere - 10 lei.

Foto: Facebook/Ciprian Ciucu


Din programul târgului nu vor lipsi serile cu concerte sau spectacole pentru cei mici.

Sâmbătă, în cea de-a doua zi a târgului, de la ora 19:00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20:00 cântăreaţa Iulia Dumitrache.

Duminică, tot de la ora 19:00, la târg vor sosi colindătorii de la Corul Evia, urmaţi de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea României.

De asemenea, vizitatorii vor găsi la "West Side Christmas Market" şi o căsuţă poştală specială unde pot lăsa scrisori pentru Moş Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va organiza o extragere, iar câştigătorului i se va îndeplini dorinţa, precizează organizatorii.

Târgul, amenajat în cuva lacului secat a Parcului Drumul Taberei, va fi deschis zilnic între orele 12:00-23:00, iar intrarea va fi liberă. Doar vineri programul va debuta la ora 18:00.

Accesul la patinoarul din parc se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10:00.

Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇