Ștefan Mandachi şi un adăpost din Galați se oferă să găzduiască animalele refugiaților din Ucraina

Ștefan Mandachi şi un adăpost din Galați se oferă să găzduiască animalele refugiaților din Ucraina

Cel mai mare adăpost din orașul Galați oferă găzduire gratuită animalelor refugiaților ucraineni. La fel şi omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, care organizează românii care doresc să îi ajute pe refugiaţi.

Adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş” se află la aproximativ 20 de kilometri distanță de Ucraina, pe drumul spre Odessa. Reprezentanţii adăpostului anunță că vor să-i ajute pe refugiații din Ucraina.

Urmăreşte LIVE conflictul din Ucraina şi bătălia pentru Kiev

Ei au trimis o înștiințare autorităților gălățene, prin care informează că primesc gratuit animalele de companie ale persoanelor plecate din Ucraina din cauza războiului.

ADVERTISING

„Dorim să ne implicăm şi să ajutăm animalele de companie ale refugiaţilor ucraineni. Indiferent dacă sunt pisici, căţei, papagali, iepuraşi, Ajutaţi-l pe Lăbuş va face eforturi să ofere găzduire în adăpost animalelor aduse din Ucraina de stăpânii lor.

Este nevoie să ne implicăm cât mai mulţi şi să ajutăm aceste suflete. Trebuie să venim în sprijinul refugiaţilor, în cazul în care în zonele sau clădirile în care ei vor fi cazaţi nu vor fi primite şi animale de companie. Prin urmare, vom face o adresă oficială către Prefectura Galaţi pentru a ne comunica intenţia, astfel încât mesajul să ajungă la oamenii din Ucraina”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, citaţi de Mediafax.

ADVERTISING

Un demers asemănător a fost făcut și de omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi. El a anunțat că poate găzdui zeci de familii din Ucraina și că lângă spațiile de cazare construiește țarcuri pentru animalele refugiaților.

În plus, "restaurantul de la autogară, Spartan, din Suceava, va oferi o masă caldă oricărui cetățean ucrainian. Gratuit. Colectăm și donații pentru refugiați la aceeași adresă Str. Vasile Alecsandri, 10, Suceava", precizează Mandachi pe Facebook.

???????? Până ieri am crezut că cel mai mare nebun al planetei este Kim Jong-um, dar e mic copil pe lângă monstrul Putin....

Publicată de Ștefan Mandachi pe Joi, 24 februarie 2022

Mii de români s-au mobilizat în ajutorul refugiaților ucraineni: Oferă cazare și transport gratuit sau joburi, pentru cei care fug din calea rușilor

ADVERTISING

În plus, preoți din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților s-au dus la Vama Siret ca să-i preia pe refugiații ucraineni care au nevoie de ajutor și să le ofere cazare și masă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇