Restricții de trafic pe termen lung, în Piața Unirii. Cine și de când nu va mai avea voie cu mașina în zonă

Restricții de trafic pe termen lung, în Piața Unirii. Cine și de când nu va mai avea voie cu mașina în zonă

Primăria Sectorului 4 anunță că, în cel mult 60 de zile, va fi interzisă circulația mașinilor mai grele de 3,5 tone prin Piața Unirii. Până atunci, se montează semnalizatoarele rutiere de care este nevoie.

Motivul: planșeul pe care este amenajată piața este șubred. Deja au apărut porțiuni în care asfaltul s-a surpat, în cursul zilei de marți, 18 ianuarie.

În aceste condiții, Primăria Sectorului 4 – cea care se va ocupa de consolidarea planșeului – a anunțat că în curând va interzice accesul în Piața Unirii pentru mașinile mai mari de 3,5 tone, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

ADVERTISING

„Astăzi, 19 ianuarie a.c., Sectorul 4 al Municipiului București a obținut, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, acordul de principiu pentru restricționarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în zona Pieței Unirii.

Astfel, după aprobarea Planului de Sistematizare și după montarea indicatoarelor (în maximum 60 de zile), accesul vehiculelor cu o greutate ce depășește 3,5 tone va fi interzis, în Piața Unirii”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Sectorului 4 redacției Spotmedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În consecință, cel mai târziu la finalul lunii martie, traficul greu va fi interzis prin Piața Unirii. Singurele mașini mai grele de 3,5 tone care vor mai avea voie să circule prin zonă vor fi autobuzele și mașinile de intervenție (spre exemplu, al pompierilor – n.red.).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇