Radu Mihaiu: Ridicarea mașinilor abandonate nu e gratis. Proprietarii vor plăti

Radu Mihaiu: Ridicarea mașinilor abandonate nu e gratis. Proprietarii vor plăti

Primarul Radu Mihaiu a postat pe Facebook mai multe fotografii cu mașinile abandonate adunate de pe străzile Sectorului 2 în ultimele două luni.

El explică ce au de făcut proprietarii dacă vor să-și recupereze mașinile:

„30 de zile au la dispoziție proprietarii să le recupereze înainte să înceapă drumul către fier vechi. După acest termen și o ultimă notificare, începe procesul de intrare în proprietatea statului și radierea autovehicului. În funcție de cum merge lanțul birocratic, în alte 15-60 de zile mașina e pregătită pentru predarea la REMAT.

ADVERTISING

De la momentul în care depistăm mașina abandonată pe stradă până la scoaterea definitivă din uz e un proces foarte complicat și anevoios. Un proces care implică costuri cu ridicarea și depozitarea”.

Nu e gratis

Astfel, edilul avertizează că procesul nu este gratuit. 

„Să vă scape primăria de o mașină pe care nu o mai folosiți NU e gratis. O parte din costuri sunt acoperite din valorificarea la fier vechi, dar restul rămân de plată pentru proprietarul care nu s-a descotorosit de ea la momentul potrivit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O mașină care nu mai circulă nu mai ajută pe nimeni. E doar un obiect care adună mizerie și ocupă spațiul public. E mai bine pentru TOATĂ lumea dacă vă despărțiți de ea corespunzător și o duceți singuri la fier vechi”, se mai arată în postare.

Acestea sunt mașinile abandonate adunate de pe străzile Sectorului 2 în ultimele două luni. 30 de zile au la...

Publicată de Radu Mihaiu pe Joi, 5 august 2021

Citește și:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇