Primarul Ploieștiului a sesizat Poliţia cu privire la "acţiuni organizate de împrăştiere a gunoiului" în centrul oraşului

Primarul Ploieștiului a sesizat Poliţia cu privire la "acţiuni organizate de împrăştiere a gunoiului" în centrul oraşului

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, acuză că în centrul orașului gunoiul se împrăștie organizat pe domeniul public și a sesizat Poliția în acest sens.

Edilul a și demisionat din calitatea de membru al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Deşeuri Prahova, după ce la Ploieşti, în repetate rânduri, localnicii au rămas cu deşeurile neridicate de pe domeniul public, în urma unor greve ale angajaţilor operatorului de salubritate.

"Edilul şef al municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a sesizat, în cursul acestei zile, şi Poliţia Municipiului Ploieşti şi a solicitat să se verifice evenimentele din noaptea de 26-27 aprilie 2021, când, pe raza municipiului Ploieşti, în special în zona centrală, au avut loc acţiuni organizate de împrăştiere a gunoiului pe domeniul public.

ADVERTISING

Adrese similare cu privire la problema deşeurilor din municipiului nostru, situaţie gestionată de A.D.I. Deşeuri Prahova, au fost transmise de primarul Andrei Liviu Volosevici şi în atenţia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova şi Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Prahova”, transmite, marţi, Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă.  

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a demisionat din calitatea de membru al Consiliului director al...

Publicată de Primaria Ploiesti pe Marţi, 27 aprilie 2021

Primarul a fost cel care a păstrat contractele

Operatorul de salubritate care are contract cu municipalitatea şi cu alte primării din Prahova este Rosal Grup, iar contractul iniţial a fost încheiat cu municipalitatea ploieşteană într-un mandat anterior al actualului primar. Tot Andrei Volosevici a fost cel care a reînnoit contractul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ultimii ani, ploieştenii s-au confruntat cu serioase probleme privind curăţenia în oraş pe fondul grevelor repetate făcute de angajaţii Rosal Grup, care nu îşi primesc la timp salariile.   

Și în prezent angajaţii firmei de salubritate sunt în grevă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇