Primarul suspectat că a violat o fetiţă de 12 ani a fost reținut UPDATE

Primarul suspectat că a violat o fetiţă de 12 ani a fost reținut UPDATE

Un caz grav iese la iveală în județul Ilfov, unde o minoră de 12 ani a fost violată de mai mulți bărbați, printre suspecți numărându-se și un primar PNL.

Procurorii suspectează mai multe persoane din localitățile Ștefăneștii de Jos și Dascălu (județul Ilfov) că au violat în perioada 2017 – 2019 o minoră care la acea vreme avea 12 ani.

Printre suspecți se află și primarul din Ștefăneștii de Jos, Robert Ștefan (PNL), potrivit unor surse citate de G4Media.

UPDATE: În cursul serii, după audieri, primarul a fost reținut.

Primarul din Ștefănești reținut

Joi dimineață au avut loc percheziții la domiciliul acestuia, dar și la sediul primăriei.

ADVERTISING

Susţinătorii şi rudele lui Robert Ștefan s-au adunat în faţa casei şi au început să ameninţe jurnaliştii şi poliţia, potrivit Antena3.

Fetița i-ar fi fost trimisă primarului în timpul unei petreceri. Micuța a și rămas însărcinată și a născut un copil la maternitatea Polizu din Capitală, în 2018.

Cazul se află în anchetă de trei ani, cercetările începând în 2018, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor. Iar în acest an, mai exact în luna februarie, s-ar fi înregistrat și un denunț, iar cele două dosare au fost comasate. Ulterior, s-a schimbat încadrarea juridică a faptelor în viol.

Percheziții la casa primarului din Ștefănești. Acesta ar fi implicat într-un dosar pentru viol

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇