Primăria Sectorului 1 are un nou city manager. Cine este și cu ce se va ocupa Ciprian Barna

Primăria Sectorului 1 are un nou city manager. Cine este și cu ce se va ocupa Ciprian Barna

Ciprian Barna este noul city manager al Primăriei Sectorului 1, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis vineri.

„Ciprian este un orădean ambiţios care a ales să se alăture echipei noastre şi este conştient de răspunderea pe care o are. Urmează să se ocupe de coordonarea Direcţiei de Investiţii, de achiziţiile publice ale Administraţiei Domeniului Public şi proiectele europene derulate prin intermediul Serviciului Programe, Strategii şi Proiecte. Împreună cu noi va pune umărul la reconstrucţia şi modernizarea Sectorului 1”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

ADVERTISING

Este absolvent al Facultăţii de Administraţie Publică din Cluj şi al Facultăţii de Drept din Oradea, are un masterat în afaceri europene obţinut la Universitatea Reims Champagne-Ardenne şi a fost bursier al statului francez la Şcoala Naţională de Administraţie în înalte studii europene.

A lucrat la Zona Metropolitană Oradea din 2006 şi a urcat pe rând toate treptele profesionale până la funcţia de director, ocupată în perioada 2012 - 2014.

S-a ocupat în perioada 2012 - 2015 de extinderea serviciului de transport local la nivel metropolitan, proiecte de dezvoltare a conectivităţii transfrontaliere între Oradea şi Debrecen.

Noul City Manager al Sectorului 1 din București

Echipa de profesioniști din Sectorul 1 se mărește. Sunt încântată să vă prezint noul City Manager al Sectorului 1 din București. Ciprian Barna - absolvent al Facultății de Administrație Publică din Cluj și al Facultății de Drept din Oradea, are un masterat în afaceri europene obținut la Universitatea Reims Champagne-Ardenne și a fost bursier al statului francez la Școala Națională de Administrație în înalte studii europene. A lucrat la Zona Metropolitană Oradea din 2006 și a urcat pe rând toate treptele profesionale până la funcția de director ocupată în perioada 2012 – 2014. Ciprian s-a ocupat în perioada 2012 – 2015 de extinderea serviciului de transport local la nivel metropolitan, proiecte de dezvoltare a conectivității transfrontaliere între Oradea și Debrecen. Ciprian este un orădean ambițios care a ales să se alăture echipei noastre și este conștient de răspunderea pe care o are. Urmează să se ocupe de coordonarea Direcției de investiții, de achizițiile publice ale Administrației Domeniului Public, și proiectele europene derulate prin intermediul Serviciului Programe, strategii și proiecte.

Posted by Clotilde Armand on Friday, February 12, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇