Primăria Sectorului 1 a lansat o aplicaţie online pentru închirierea locurilor de parcare de reşedinţă. Cum o poți testa

Primăria Sectorului 1 a lansat o aplicaţie online pentru închirierea locurilor de parcare de reşedinţă. Cum o poți testa

Primăria Sectorului 1 a lansat o aplicaţie online pentru închirierea locurilor de parcare de reşedinţă, care se află încă în teste.

Perioada de testare începută joi se va finaliza pe 2 ianuarie 2021, precizează autoritatea locală printr-un comunicat, amintind că a lansat în dezbatere publică digitalizarea sistemului pentru ocuparea unui loc de parcare de către cetăţenii rezidenţi ai Sectorului 1.

Cetăţenii sunt rugaţi să testeze aplicaţia online la adresa: https://demo-parcari.adp-sector1.ro şi să îşi spună părerea.

ADVERTISING

Aplicaţia va avea o hartă interactivă cu locurile disponibile, în care utilizatorul completează adresa de domiciliu, urmând ca imediat să i se afişeze harta locurilor de parcare din zona sa, cu evidenţierea celor disponibile pentru a fi rezervate instant.

După accesarea link-ului: https://demo-parcari.adp-sector1.ro, cetăţenii vor avea disponibile trei secţiuni:

  • "Solicitare loc de parcare persoane fizice", unde vor putea testa fluxul de cerere a unui loc de parcare;
  • "Dezbatere regulament parcări", unde se va regăsi propunerea pentru noul Regulament de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă în legătură cu care sunt rugaţi să exprime părerea;
  • "Sondaj parcări persoane juridice", prin care se urmăreşte identificarea celor mai bune soluţii care să vină în întâmpinarea nevoilor specifice persoanelor juridice.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Autoritatea locală îşi propune ca, începând din primul trimestru al anului 2021, aplicaţia să devină un serviciu public activ şi transparent.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇