Piedone nu va plăti factura de 30 de milioane de euro pentru un patinoar, care stă în depozit de 2 ani pentru că nu încape în niciun parc

Piedone nu va plăti factura de 30 de milioane de euro pentru un patinoar, care stă în depozit de 2 ani pentru că nu încape în niciun parc

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat, marţi, că nu va plăti facturile Economat Sector 5 SRL pentru un patinoar şi patine de peste 30 milioane de euro, care stau toate într-un depozit.

El a adăugat că datoriile „moştenite” îngreunează modernizarea acestei zone administrative.

Potrivit unui comunicat, Popescu Piedone a constatat, după ce a solicitat date din contabilitate, că societatea Economat Sector 5 SRL a emis mai multe facturi în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

ADVERTISING

În 2018, Economat Sector 5 SRL a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi (140 de milioane lei), 5.201 patine de diferite mărimi (1.000 lei/perechea), urşi polari şi pinguini stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/bucata).

Băluță vrea patinoar olimpic de aproape 60 de milioane de lei, în Sectorul 4!

Conform sursei citate, patinoarul artificial este atât de mare încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani, acesta se află într-un depozit situat la marginea Capitalei, menţionează autoritatea locală.

ADVERTISING

Popescu Piedone a subliniat că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituţii de învăţământ, a unor parcuri, refacerea şi asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇