Piedone a redevenit oficial primar: Mă apuc de treabă chiar de astăzi!

Piedone a redevenit oficial primar: Mă apuc de treabă chiar de astăzi!

La mai puțin de o săptămână de la momentul în care a fost eliberat din penitenciar, Cristian Popescu Piedone s-a întors la birou. Este, din nou, primar la Sectorul 5.

Însoțit de jurnaliști, a mers mai întâi la registratura instituției, unde a depus decizia Instituției Prefectului care prevede că își poate relua funcția de primar al Sectorului 5.

Ulterior, a făcut câteva declarații de presă.

„O să revin la mers pe jos foarte mult. Încă nu am ceva să vă zic.... Deși mi-am făcut o idee. N-am stat degeaba zilele astea, vă dați seama... O să verific.

ADVERTISING

În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât cea a cetățeanului. Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru România.

Diverse partide politice care poate s-au bucurat de binele sau răul altora s-au tot ciondănit. Și ce-au obținut? Nimic.

Eu mă apuc de muncă chiar de astăzi.

Vă dau numărul personal de telefon. Vă răspund oricând. Să nu mă deranjați când sunt și eu plecat undeva, la o bere, știu eu... Dar vă răspund și atunci”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Miercurea trecută, pe 21 iunie, Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis că Piedone este nevinovat de faptele pentru care a fost închis și că trebuie pus în libertate „de îndată”.

ADVERTISING

În fapt, ÎCCJ a admis, miercuri, recursul în casaţie formulat de Popescu Cristian Victor Piedone împotriva deciziei de condamnare în dosarul Colectiv.

Instanța a casat, în parte, decizia atacată, numai în ceea ce priveşte soluţia de condamnare a lui Popescu Cristian Victor Piedone, desfiinţând în aceleaşi limite şi sentinţa penală din 16 decembrie 2019, pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇