Piedone a pornit în control prin Economate: A găsit vin vechi, dar şi zacuscă și dulceață expirate

Piedone a pornit în control prin Economate: A găsit vin vechi, dar şi zacuscă și dulceață expirate

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers, marți, la un magazin de tip Economat din Rahova, unde a descoperit alimente expirate de mai multa vreme și multe alte probleme.

Edilul a găsit aici un spațiu plin cu topuri de hârtie și cutii de arhivare, dar şi mii de sticle cu vin din 2009 nevândute, în valoare de peste 100.000 lei.

"De asemenea, edilul a găsit și mai multe copiatoare noi dotate cu scanner, în condițiile în care unele direcții din cadrul Primăriei Sectorului 5 lucrează la ora actuală cu copiatoare vechi, care se defectează și îngreunează munca angajaților instituției", a transmis Primăria Sectorului 5.

ADVERTISING

De asemenea, în depozitul din Rahova erau depozitate și sute de borcane cu zacuscă, dulceață sau compot, toate expirate, în valoare de peste 22.000 lei.

„Oriunde găsim câte un spațiu ce aparține Economat, descoperim și mii de topuri de hârtie, cutii de arhivare sau detergenți.

Nu mai vorbesc de faptul că aceste locuri ar trebui să fie închiriate sau folosite de și pentru cetățenii din sector. Am găsit și zeci de tarabe noi care zac acoperite de praf, în loc să fie folosite în piețele de pe raza sectorului. Tot la depozitul din Rahova sunt 5 copiatoare dotate cu scanner despre care nu se știe absolut nimic, cine le-a achiziționat, de ce sunt depozitate la Economat sau de ce nu au fost folosite până acum.

ADVERTISING

Voi verifica în continuare toate aceste spații ce aparțin societății, pentru că blestemul Economat Sector 5 SRL trebuie să se încheie cât mai curând.”, a transmis primarul Piedone.

Amintim că magazinele Economat au apărut în urma inițiativei Guvernului de a permite autorităților locale înființarea de unități comerciale care să vândă produse alimentare și nealimentare la un preț cât mai mic.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇