Patronul Fermei Dacilor acuză o mână criminală: "Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă"

Patronul Fermei Dacilor acuză o mână criminală: "Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă"

Patronul de la Ferma Dacilor a apărut pentru prima dată în public după tragedia în care au murit opt oameni în pensiunea sa.

Este vorba despre Cornel Dinicu, care a vorbit cu o echipă de televiziune chiar la priveghiul fiului său de 11 ani, care a murit în incendiul de Crăciun, cu al cărui portret stătea în braţe.

Dinicu e convins că o mână criminală a pus focul.

"Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu", a declarat patronul, la Observator News.

ADVERTISING

Între timp, autorităţile fac diverse anchete.

Un prim raport arată că cele 8 victime ar fi avut şansa să scape. Deşi complexul avea detectoare de fum, centrala de alarmă nu a funcţionat. 

"Centrala de alarmare pentru fum şi care alarmează în caz de incendiu şi care putea să alarmeze pe cei care dormeau la mansardă nu era funcţională. Deci clar, dacă aceasta funcţiona, poate că astăzi nu eram aici să clarificăm toată situaţia asta", a declarat Raed Arafat, şeful DSU.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani. Opt persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul care a mistuit pensiunea. Din al optulea cadavru au fost găsite doar posibile fragmente de os


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇