Nicuşor Dan vrea să taie voucherele pentru ochelari, dinți, vacanțe și biciclete

Nicuşor Dan vrea să taie voucherele pentru ochelari, dinți, vacanțe și biciclete

Nicușor Dan a criticat de multe ori faptul că Primăria Capitală oferea diverse vouchere bucureștenilor. Acum, este posibil ca acestea să dispară pentru că noul edil vrea să scape de aceste cheltuieli.

Dan a precizat că decizia finală aparţine Consiliului General al Municipiului București, dar a punctat cu ce vouchere nu este de acord.

"Sunt vreo 15 vouchere. Decizia este la Consiliu. Voucher pentru ochelari nu susțin, voucher pentru dinți nu susțin, vacanțe, nu susțin, Materna susțin.

Voucher pentru biciclete este un program oprit. Nu susțin. Susțin crearea de piste pentru biciclete și susțin un tranport alternativ cât mai dezvoltat și chiar în PNRR există un proiect pentru piste de biciclete, dar să dai oamenilor vouchere pentru biciclete când ei nu au ce să facă cu ele e absurd”, a spus Nicușor Dan.

ADVERTISING

Practic, bugetul de anul acesta prevede banii pentru a ajunge la zi cu aceste stimulente și plata lor până la jumătatea anului.

"Eu susțin în oarecare măsura aceste stimulente, cu mențiunea că este o zonă care ar trebui să revină mai degrabă sectoarelor. Este o decizie pe care trebuie să o luăm cu Consiliul General, cu sectoarele și cu Guvernul. În propunerea de buget pe care am făcut-o sunt prevăzute 100 de milioane de lei care sunt datorii pe stimulente, banii necesari pentru a ajunge la zi și sunt prevăzute stimulentele până la jumătatea anului 2021", a spus Nicușor Dan.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇