Nicușor Dan explică de ce nu-i permite lui Ciprian Ciucu să termine drumul expres Valea Largă din Prelungirea Ghencea

Nicușor Dan explică de ce nu-i permite lui Ciprian Ciucu să termine drumul expres Valea Largă din Prelungirea Ghencea

Lucrările la drumul expres Valea Largă vor mai întârzia, pentru că avizul cerut în urmă cu 7 luni de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu e gata.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat luni că, deși a semnat autorizaţia de defrişare a 400 de copaci, a mai rămas de făcut o analiză tehnică a numărului de arbori ce se pot transplanta şi a celor care trebuie tăiaţi, potrivit Agerpres, preluat de G4Media.

El a spus că problema se va rezolva, dar nu a dat un termen.

„Da, am fost pe şantier acolo, în primul rând, e un proiect pe care îl susţin, sunt două acte pe care le-am semnat, în sensul că am pus pe ordinea de zi a Consiliului exproprierea, s-a votat.

ADVERTISING

Autorizaţia am semnat-o chiar eu, pentru că este în atributul primarului general, e vorba de 400 de copaci, este o analiză tehnică de văzut câţi din aceşti copaci se pot transplanta şi câţi sunt de defrişat. Asta este o chestiune care se va rezolva”, a declarat el.

Ciprian Ciucu (PNL) l-a criticat recent pe Nicușor Dan că întârzie să ia o decizie care să-i permită Primăriei Sectorului 6 să continue un proiect de supralărgire și modernizare a drumului Valea Largă.

Primarul spunea că are deja toate documentele necesare și că îi mai lipsește o singură hârtie pe care PMB întârzie să i-o elibereze. Este vorba despre un aviz de defrișare pentru circa 400 de arbori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În replică, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat atunci că acest proiect prevede dispariţia a aproximativ 400 de copaci, or aceşti arbori pot fi transplantaţi în alte zone ale Bucureştiului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇