Nicușor Dan a anunțat când se va vaccina, în sfârșit, antiCovid

Nicușor Dan a anunțat când se va vaccina, în sfârșit, antiCovid

Întreabat de jurnaliști ce mai are de gând să facă – din punct de vedere al imunizării sale antiCovid 19, primarul Nicușor Dan a susținut că se va vaccina chiar săptămâna viitoare.

Nicușor Dan a părăsit, în a doua parte a zilei, o ședință de Consiliu General destul de tensionată și a ținut o conferință de presă. Le-a vorbit jurnaliștilor despre prețul gigacaloriei, despre planurile pe care le are privind taximetria din oraș, dar și despre târgurile de Crăciun.

Un jurnalist a remarcat că la aceste târguri se poate intra doar dacă ţi-ai completat schema de vaccinare sau ai trecut prin boală în ultimele 6 luni. În context, Nicușor Dan a fost întrebat ce mai poate spune despre intențiile sale de vaccinare.

ADVERTISING

Am mai răspuns la întrebarea asta. Cred că chiar dumneavoastră v-am răspuns. Și am spus că trebuie să fac niște investigații. Le-am făcut. Și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a anunţat Nicușor Dan.

Reamintim că, în ultimele săptămâni, Nicușor Dan a avut nevoie de test negativ pentru a putea reprezenta Primăria Generală la evenimente care au avut loc în incinta mai multor instituții, cum ar fi ANAP și Ministerul Transporturilor.

Spotmedia.ro a solicitat, atât verbal cât și în scris, de la Direcția de Comunicare a PMB informații cu privire la testarea primarului general. Printre altele, am vrut să știm dacă primarul general își achită singur testarea și dacă se deplsează la un centru de testare sau serviciul îi este asigurat în alt mod.

ADVERTISING

Până la acest moment, PMB nu a răspuns solicitărilor noastre de informații.

Săptămâna aceasta am aflat că şi patriarhul Daniel s-a vaccinat în sfârşit împotriva Covid.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇