Piedone promite prima biserică catolică, din Sectorul 5

Piedone promite prima biserică catolică, din Sectorul 5

Sectorul 5 va avea prima biserică catolică, iar lăcașul de cult va fi construit pe un teren de aproximativ 650 de metri pătraţi.

Locul unde urmează să fie construită biserica nu a fost încă stabilit.

”Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a primit astăzi vizita unei delegații formată din Ambasadorul Vaticanului la București și decan al Corpului Diplomatic, Miguel Maury Buendia, și arhiepiscopul mitropolit de București, Aurel Percă.

În urma întâlnirii, a fost luată hotărârea ca în Sectorul 5 să fie ridicată prima biserică catolică din sector. Astfel, credincioșii catolici se vor putea bucura în viitor de un lăcaș de cult destinat exclusiv lor.

ADVERTISING

În acest sens, în următoarea ședință de Consiliu Local, se va propune atribuirea unui teren de aproximativ 650 mp, necesar ridicării bisericii. Locația unde urmează să fie construit lăcașul de cult este în acest moment în curs de identificare”, a anunțat Primăria Sectorului 5, într-un comunicat.

Edilul Cristian Popescu Piedone a spus cu această ocazie că Dumnezeu este unic și trebuie respectată orice religie.

„Dumnezeu este unic! Toți ne închinăm și ne facem cruce, fie că suntem ortodocși sau catolici. Trebuie respectată orice religie”, a transmis Piedone.

❗ÎN SECTORUL 5 SE VA CONSTRUI PRIMA BISERICĂ CATOLICĂPrimarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a primit astăzi...

Publicată de Primaria Sectorului 5 pe Marţi, 15 iunie 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇