Pietonii nu mai au centrul Capitalei doar pentru ei în acest weekend, pentru că e meci pe Arena Națională

Pietonii nu mai au centrul Capitalei doar pentru ei în acest weekend, pentru că e meci pe Arena Națională

Proiectul ”Străzi Deschise” – care prevede că sâmbăta și duminica mai multe drumuri intens circulate din centrul Bucureștiului devin pietonale – se suspenda în weekendul următor (12 -13 iunie).

Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului București (PMB), care susține că deja în weekendul care urmează vom avea restricții de trafic pentru organizarea meciului Austria – Macedonia de Nord de pe Arena Națională, din cadrul Euro 2020.

”Având în vedere faptul că acest eveniment implică o serie de restricții rutiere pe mai multe străzi și bulevarde, inclusiv în zona centrală și pentru a nu bloca accesul echipelor participante și al turiștilor la hotelurile unde sunt cazați, proiectul `Străzi deschise` nu poate fi implementat în week-end-ul 12-13 Iunie

ADVERTISING

Proiectul va fi reluat de weekendul viitor, 19-20 iunie”, a transmis PMB.

Duminică, 13 iunie, are loc la București primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020.Având în...

Publicată de Primăria Municipiului Bucureşti pe Joi, 10 iunie 2021

Celelalte 3 meciuri de la Euro 2020 programate la București se vor juca pe 17 iunie ( joia viitoare), pe 24 iunie (tot într-o joi) și pe 28 iunie (într-o zi de luni).

În consecință, în mod normal, aceasta ar trebui să fie singura dată când Campionatul European de Fotbal întrerupe programul ”Străzi deschise”.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇