EURO 2020: Restricţii de parcare pe străzile din zona Arenei Naţionale, începând de sâmbătă

EURO 2020: Restricţii de parcare pe străzile din zona Arenei Naţionale, începând de sâmbătă

Mai multe restricţii de parcare au fost instituite în zona Arenei Naţionale, în contextul desfăşurării meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2020.

Restricţiile vor fi valabile pentru zilele în care au loc evenimentele sportive, precum şi în zilele premergătoare acestora, în vederea respectării măsurilor de siguranţă, transmite Primăria Capitalei.

Astfel, în perioadele 12 iunie - 14 iunie, 16 iunie - 18 iunie, 20 iunie - 22 iunie şi 27 iunie - 29 iunie, interval orar 7,00-7,00, se interzice atât staţionarea, parcarea, cât şi accesul autovehiculelor în următoarele zone/străzi care fac parte din perimetrul de siguranţă:

ADVERTISING
  • Trotuarul din bulevardul Basarabia, în sensul de mers dinspre bulevardul Chişinău înspre bulevardul Mihai Bravu;
  • bulevardul Basarabia, bulevardul Pierre de Coubertin;
  • strada Maior Coravu, strada Şerbănică Vasile;
  • strada Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu între străzile Maior Coravu şi Tony Bulandra);
  • strada Vatra Luminoasă.

Rezidenţii cu locuri de parcare plătite pe str. Maior Coravu vor fi înştiinţaţi de către ADP Sector 2 în legătură cu asigurarea de locuri de parcare alternative, gratuite, în zilele menţionate mai sus, în parcarea Mega Mall, nivelul 2B.

ADVERTISING

"Având în vedere cerinţele de siguranţă impuse de organizarea evenimentului sportiv, maşinile care nu vor elibera zonele menţionate vor fi ridicate şi relocate în parcarea situată în rondul Pieţei Alba Iulia", menţionează PMB.

Vezi și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇