Ponturi EURO 2020: 3 pariuri de încercat la Campionatul European de fotbal

Ponturi EURO 2020: 3 pariuri de încercat la Campionatul European de fotbal

EURO 2020 va începe pe 11 iunie, iar interesul pentru fanii fotbalului va crește în această perioadă.

De asemenea, în același timp va crește și apetitul pentru pariuri al celor pasionați de acest lucru.

Chiar dacă au rămas câteva zile până la startul turneului continental, suporterii pot miza încă de acum pe pariuri antepost și să aleagă echipa pe care o consideră viitoare campioană, pe golgheterul competiției sau alte pariuri interesante.

Iată câteva ponturi antepost de la EURO 2020:

  1. Belgia să devină campioană europeană - Generația acestei echipe este fantastică, având în componență jucători precum Lukaku, De Bruyne și Hazard. Parcursul din calificări al Belgiei a fost fără greșeală, iar atacul a fost la înălțime, cu o medie de patru goluri marcate pe meci. Conform secțiunii ponturi Euro 2020 de pe portalul Gnttips, Belgia este una dintre favorite, având cota 8.00. Franța e cotată cu prima șansă (cota 6.00), iar Anglia e a doua (cota 7.00). Totuși, generația fantastică a Belgiei este gata de cel mai important rezultat din istoria acestei țări, iar acesta este un pariu ce merită luat în calcul.
  2. Romelu Lukaku să devină golgheterul EURO 2020 - Cota pentru acest pariu este 8.00. Atacantul belgian se află într-o formă excelentă, a devenit campion cu Inter Milano în acest sezon și a fost golgheterul echipei cu 24 de reușite în Serie A. De asemenea, Lukaku are un procentaj foarte bun și la naționala Belgiei, cu 59 de goluri marcate în 91 de partide. Cum Belgia are șanse mari să aibă un parcurs cât mai lung la EURO 2020, la fel cresc și șansele lui Lukau să fie golgheterul competiției. Trebuie amintit că Antoine Griezmann a fost golgheterul de la EURO 2016, cu 6 reușite.
  3. Macedonia de Nord să fie eliminată în optimile de finală - Macedonia de Nord este o echipă în plină ascensiune, drept dovadă stând victoria obținută pe terenul Germaniei în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Iar grupa pe care o are este una ce îi poate fi la îndemână, cu Olanda, Austria și Ucraina. Austria și Ucraina sunt echipe pe care le poate învinge, astfel că merită încercat acest pariu.
ADVERTISING

EURO 2020 va avea loc între 11 iunie și 11 iulie, iar meciurile vor fi găzduite de orașele București, Sevilla, Roma, Baku, Budapesta, Munchen, Londra, Amsterdam, Copenhaga, Glasgow și Sankt Petersburg.

Semifinalele și finala sunt programate pe stadionul Wembley din Londra.

Campioana en-titre de la EURO este Portugalia, care în 2016 a învins Franța la ea acasă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇