Copaci doborâți, acoperișuri smulse și mașini avariate: Nouă județe și Capitala au fost afectate de vremea severă din ultimele ore

Copaci doborâți, acoperișuri smulse și mașini avariate: Nouă județe și Capitala au fost afectate de vremea severă din ultimele ore

Pompierii au intervenit în ultimele 24 de ore în nouă județe și în Capitală pentru înlăturarea efectelor negative ale vremii. Cinci curți au fost inundate, iar 14 copaci au fost doborâți de vânt.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), luni și în noaptea de luni spre marți au fost emise 22 de atenționări meteorologice imediate care au vizat ceață, vânt și ninsori, în mai multe regiuni ale țării.

Au fost înregistrate efecte ale vremii în județele Arad, Bihor, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Prahova, Sălaj, Timiș, Vrancea și în București.

Reprezentanții IGSU susțin că situația este monitorizată permanent, la nevoie fiind posibilă dislocarea în județele afectate a forțelor și mijloacelor din alte zone în care nu sunt înregistrate situații de urgență.

ADVERTISING

Trafic feroviar blocat în județul Caraș-Severin din cauza unui copac căzut pe calea ferată

Traficul feroviar a fost blocat marți dimineața pe calea ferată Caransebeș - Reșița Sud, județul Caraș-Severin, din cauza unui copac căzut pe calea ferată.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulația feroviară a fost închisă luni dimineața pe secția CF 915 Caransebeș - Reșița Sud, între stațiile Reșița Nord și Brebu, la kilometrul feroviar 25+900 metri.

În această zonă, un copac a căzut pe calea ferată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Drumuri naționale închise în Bihor, din cauza copacilor doborâți de vânt

Două drumuri naționale, DN 75 și DN 76, sunt blocate total sau parțial, marți dimineața, din cauza copacilor doborâți de vânt pe carosabil.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul este întrerupt pe DN 75 Ștei - Albac, în zona localității Fânațe, iar pe DN 76 Oradea - Arad, în zona localității Gepiu, se circulă pe un fir, dirijat, din cauza copacilor căzuți pe carosabil, ca urmare a vântului puternic.

La fața locului, echipaje de intervenție acționează pentru îndepărtarea copacilor.

ADVERTISING

Bihor: Acoperișul unui bloc din Aleșd, doborât de vânt. Trei mașini au fost avariate

Acoperișul unui bloc din localitatea Aleșd, județul Bihor, a fost doborât de vântul puternic din noaptea de luni spre marți.

Potrivit ISU Bihor, în urma vântului puternic acoperișul din lemn cu învelitoare din tablă al unui bloc din Aleșd a fost doborât.

Au fost avariate trei mașini aflate în fața blocului și un geam a fost spart la un apartament situat la parter.

Nu au fost înregistrate victime, susțin pompierii bihoreni.

Pentru degajarea acoperișului de pe autoturisme și carosabil au intervenit pompierii din cadrul Stației Aleșd.

Acoperişul unui bloc din Aleșd a fost smuls de vântul puternic

Maramureș: Copaci căzuți pe DN 18, în Pasul Gutâi. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat marți dimineața pe DN 18, în Pasul Gutâi, județul Maramureș, din cauza unor copaci căzuți pe șosea.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt marți dimineața pe DN 18 Sighetu Marmației – Baia Mare, în Pasul Gutâi, județul Maramureș, unde mai mulți copaci au căzut pe carosabil.

La fața locului se intervine pentru îndepărtarea arborilor și reluarea circulației.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇