Ciucu se laudă cu succesul târgului Untold, dar cere oaspeților să nu mai vină cu mașina: "Dați mai departe ca să se știe!"

Ciucu se laudă cu succesul târgului Untold, dar cere oaspeților să nu mai vină cu mașina: "Dați mai departe ca să se știe!"

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, se laudă cu succesul obţinut de târgul de Crăciun West Side Christmas Market, care reiese din numărul mare de vizitatori, cam 30.000 pe zi.

Dar asta le-a făcut viaţa mai grea locuitorilor din Drumul Taberei, care au simţit cum se sufocă de trafic şi zgomot.

Târgul pus la cale de organizatorii Untold s-a deschis vineri seara şi de atunci a fost arhiplin seară de seară.

Referitor la îmbulzeala din weekend, edilul spune că "târgul a fost gândit pentru a se adresa în special bucureștenilor din zona de vest a orașului", dar a devenit o atracție turistică de sezon, a atras vizitatori din întregul oraș, "ceea ce ne bucură și ne onorează".

ADVERTISING

Totuşi, Ciucu face apel la vizitatori să vină:

  • "(1) cu metroul (celebrul metrou din Dr. Taberei este complet funcțional) deoarece există stație de metrou fix la parcul Drumul Taberei,
  • (2) cu tramvaiul 41, care lasă călătorii în buza parcului (pentru vizitatorii din partea de Nord a orașului) și cu STB, funcționează mai multe linii de autobuze și troleibuze".

Asta pentru că cine vine cu maşina va aglomera zona şi va pierde mai mult timp în trafic și va avea mai puține ore la dispoziție pentru a le petrece la West Side Christmas Market.

ADVERTISING

"Locurile de parcare publice sunt limitate în zonă iar cele rezidențiale sunt deja atribuite. La astfel de evenimente, peste tot în lume, se ajunge mult mai bine cu transportul public!", atrage atenţia primarul.

În plus, el spune că Poliția Locală "are toleranță zero la parcatul pe spațiul verde, ceea ce au aflat deja vizitatorii din afara Sectorului 6, neobișnuiți cu acest lucru în sectoarele sau localitățile lor".

"Vă rog, dați mai departe ca să se știe!", este mesajul de final al primarului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇