Ciucu lucrează cu Code4Romania ca să digitalizeze Sectorul 6

Ciucu lucrează cu Code4Romania ca să digitalizeze Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat joi că programatorii de la Code4Romania vor da o mână de ajutor pentru digitalizarea activității instituției.

”Vom lucra cu #Code4Romania pentru a informatiza o parte din activitatea și serviciile Primăriei Sectorului 6! Astăzi ne-am cunoscut și ne-am plăcut, gândim la fel, am mare nevoie de ei. Mi-am propus să atrag la Primăria Sectorului 6 tot ce este mai bun în termeni de competențe și know-how.

Am făcut în mare planul de bătaie împreună cu Olivia Verha și Bogdan Ivănel, abia aștept să dăm drumul la treabă! Code4Romania este deja partenerul Agenției de Digitalizare a României, au venit la Sectorul 6 împreună cu Octavian Oprea, președinte interimar al ADR.

ADVERTISING

Acum Code4Romania își îndreaptă activitatea în mod susținut și către administrația loacală și Primăria Sectorului 6 va fi partenerul lor pentru a dezvolta cât mai multe soluții pentru nivelul local”, a anunțat Ciucu pe Facebook.

Vom lucra cu #Code4Romania pentru a informatiza o parte din activitatea și serviciile Primăriei Sectorului 6! Astăzi...

Posted by Ciprian Ciucu on Thursday, March 18, 2021

Code4Romania este o organizație de tehnologie civică care a dezvoltat pro bono solutii pentru digitalizarea statului roman. La începutul lunii, președintele interimar al Autorității pentru Digitalizarea României, Octavian Oprea și președintele Consiliului Director al Code4Romania, Bogdan Ivănel, au semnat un acord de parteneriat pentru digitalizarea administrației publice din România.

ADVERTISING

De la începutul pandemiei Code4Romania a dezvoltat în parteneriat cu Guvernul 7 aplicații pentru diminuarea efectelor COVID-19, care au fost accesate de peste 10 milioane de români.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇