Alertă de răpire în Vâlcea: O fată de 11 ani a fost urcată cu forța într-o mașină UPDATE

Alertă de răpire în Vâlcea: O fată de 11 ani a fost urcată cu forța într-o mașină <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Poliţiştii din Râmnic au intrat, joi, în alertă de răpire copil şi desfăşoară ample căutări în tot judeţul, după ce o minoră de 11 ani din cartierul Căzăneşti ar fi fost fost luată cu un autoturism de la domiciliu de către cinci persoane.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, cea care a sesizat autorităţile de dispariţia copilei este bunica ei, după ce a constatat că aceasta nu a mai revenit acasă.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 25 ianuarie, în jurul orei 14:50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzăneşti, s-ar fi prezentat patru bărbaţi şi o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută. Întrucât minora nu a revenit la domiciliu, acesta neavând telefon asupra ei, bunica minorei a alertat poliţiştii", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

ADVERTISING

Minora se numeşte Miclescu Ana Maria, are ochi albaştri, păr şaten, lung, la data dispariţie fiind îmbrăcată cu blugi albaştri, o geacă neagră şi cizme negre.

copil-rapit-valcea

Poliția a transmis și fotografie și semnalmentele suspectului.

alerta-rapire-copil-suspect

UPDATE: După câteva ore, fata a fost găsită.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii inspectoratelor de poliţie judeţene Vâlcea şi Gorj, s-a reuşit identificarea minorei şi aducerea acesteia, în jurul orei 21.00, la domiciliul său, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest moment, aceasta se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei sale”, a transmis Poliţia Română. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sursa citată a precizat că cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇