Alertă răpire copil: O fată de 14 ani ar fi fost luată de acasă de patru bărbați mascați UPDATE

Alertă răpire copil: O fată de 14 ani ar fi fost luată de acasă de patru bărbați mascați <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

O adolescentă de 14 ani din Tălmaciu, judeţul Sibiu, ar fi fost răpită de acasă luni noaptea, de patru bărbaţi mascaţi.

”La data de 9 ianuarie, în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, Carolea Luminița, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieşit faptul că, în jurul orei 03:30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. Astfel, s-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză”, anunţau poliţiştii de dimineaţă.

ADVERTISING

Adolescenta are înălţimea 162 cm, 65 kg, ochi albaştri, păr şaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariţiei, purta o bluză de culoare vişiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vişiniu. 

Cei patru suspecţi au fost prinşi

UPDATE ora 14:00 - Cei patru bărbați bănuiți că au răpit fata au fost prinși și duși la audieri.

Potrivit Poliției Sibiu, cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, sunt audiați cu privire la aspectele de interes în depistarea Luminiței Carolea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cei patru sunt domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa.

Fata a fost găsită în alt judeţ

UPDATE ora 17:00 - Fata dispărută a fost găsită într-un imobil din localitatea Vad, judeţul Braşov, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Minora este în acest moment condusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei sale. Cercetările în acest caz continuă", precizează IPJ Sibiu.

*ALERTĂ RĂPIRE COPIL* La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție...

Publicată de Poliția Română pe Duminică, 8 ianuarie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇