Alertă răpire copil! O fată de 15 ani a fost luată cu forța de pe o stradă din Târgu Mureş

Alertă răpire copil! O fată de 15 ani a fost luată cu forța de pe o stradă din Târgu Mureş

O fată de 15 ani din Odorheiu Secuiesc a fost răpită, luni seară, de pe o stradă din Târgu Mureş, unde se afla împreună cu unchiul său, ea fiind băgată într-un autoturism de persoane necunoscute.

Poliţia anunţă că a fost declanşat mecanismul "Alertă răpire copil". Poliţia Română a anunţat, luni seară, că în jurul orei 17:40, a fost sesizată răpirea unei fete de 15 ani, Suketes Eva, din Odorheiu Secuiesc.  

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Din cercetări a reieşit cã minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureş, a fost luată cu forţa de persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută", a arătat sursa citată.  

Acolo s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru a identifica autoturismul.  De asemenea, s-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.  

Persoanele care pot oferi date care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!