Trump e nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid în SUA: Lucrurile sunt un pic pe dos

Trump e nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid în SUA: Lucrurile sunt un pic pe dos

Președintele american Donald Trunp este nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid-19 în SUA.

Preşedintele Donald Trump spune că sistemul american de raportare e „pe dos” faţă de cum e în alte ţări, iar cei care mor din alte cauze sunt raportaţi decedaţi din cauza Covid.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În Statele Unite, dacă o persoană are o situaţie de sănătate critică şi se infectează cu coronavirus, decesul va fi pus pe seama Covid. În acest fel, spitalele şi doctorii iau mai mulţi bani, spune preşedintele.

Sistemul de raportare în această ţară nu e în regulă. Dacă cineva e grav bolnav de inimă, aproape de moarte, şi se îmbolnăveşte de Covid, America raportează moarte de Covid, alte ţări raportează decesul din cauza problemei de inimă. Trebuie să investigăm lucrurile, sunt un pic pe dos”, a declarat Trump.

Preşedintele le-a spus suporterilor din Wisconsin care a fost tratamentul minune care l-a pus pe picioare, în urma infectării cu coronavirus.

Mi-au dat Regeneron şi m-am trezit următoarea zi simţindu-mă ca Superman. Mi-am rupt cămaşa”, a adăugat președintele american.

Citeste opiniile zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!