Papa Francisc, îndemn pentru vaccinare împotriva COVID-19

Papa Francisc, îndemn pentru vaccinare împotriva COVID-19

Suveranul Pontif se va vaccina săptămâna viitoare împotriva coronavirusului şi i-a îndemnat pe toţi oamenii să se imunizeze.

“Cred că este etic ca toţi oamenii să se vaccineze. Este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar şi cu vieţile altora”, a spus Papa Francisc.

Vaccinarea antiCovid, pe înțelesul tuturor: Cu ce te ajută, de ce trebuie să ne vaccinăm ACUM și care e singura contraindicațieCare e diferenţa între vaccinurile Pfizer și Moderna. Cu care ar fi mai bine să ne vaccinăm?

ADVERTISING

Vaticanul a anunţat că va începe în curând campania de vaccinare împotriva Covid-19. “Săptămâna viitoare vom începe vaccinarea aici, la Vatican, şi eu m-am programat. Trebuie făcut”, a adăugat Papa.

Sâmbătă, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, şi prinţul Philip, 99 de ani, au primit vaccinul împotriva COVID-19, la Castelul Windsor, a anunţat Buckingham Palace.

Citește textele zilei pe Spotmedia.ro

Once a loser în America, nu mai ai cale de întoarcere. Cum a ajuns Trump în câteva ore nomina odiosa, de care se leapădă toți și unde e capcana pentru democrați – Interviu video

ADVERTISING

De la deznădejde la speranță, prin luptă

Campania de neîncredere


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇