Ministrul Ioana Mihăilă a publicat toate achizițiile din Sănătate, înainte de posibila plecare din Guvern

Ministrul Ioana Mihăilă a publicat toate achizițiile din Sănătate, înainte de posibila plecare din Guvern

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă (USR PLUS), a publicat vineri seara pe Internet toate achizițiile făcute în sistemul public în ultimul an.

Coincidență sau nu, informațiile au fost publicate în contextul scandalului din coaliția de guvernare care ar putea duce la plecarea tuturor miniștrilor USR PLUS din Executiv, după depunerea moțiunii de cenzură în această seară.

”Ministerul Sănătății a publicat pe platforma https://data.gov.ro/dataset/achizitii-publice-sanatate toate achizițiile din sistemul public de sănătate (spitale publice, direcții de sănătate publică, servicii de ambulanță și alte instituții din subordinea Ministerului Sănătații), începând cu anul 2020 până în prezent”, se arată în anunțul făcut de Ministerul Sănătății pe Facebook.

Ministerul Sănătății a publicat pe platforma https://data.gov.ro/dataset/achizitii-publice-sanatate toate achizițiile...

Publicată de Ministerul Sănătăţii - România pe Vineri, 3 septembrie 2021
achizitii
Sursa: AICI

Cei care vreți și puteți, luați-le repede până să trântească din nou site-ul Florin Cîțu sau să se trezească spunând că nu sunt nu știu ce avize”, a comentat ironic pe Facebook fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, cel care propunea la începutul anului transparentizarea tuturor achizițiilor și cheltuielilor din sănătate, și el fiind însă remaniat de premierul PNL fără un acord în coaliția de guvernare, la fel ca și Stelian Ion, ministrul Justiției.

ADVERTISING

Dan Barna și Dacian Cioloș au declarat vineri seara că toți miniștrii USR-PLUS își vor da demisiile la începutul săptămânii viitoare, pentru că nu mai pot lucra cu premierul Florin Cîțu, însă, potrivit unor surse citate de mass-media, nu este exclus ca premierul Cîțu să îi revoce înainte.

Află mai multe despre scandalul din coaliția de guvernare:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇