Mandatul colonelului Vlase la Spitalul Judeţean Sibiu a fost prelungit

Mandatul colonelului Vlase la Spitalul Judeţean Sibiu a fost prelungit

Mandatul de manager interimar la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost prelungit pentru medicul militar Constantin Vlase, care a fost pus în funcţie în 20 noiembrie.

Consiliul Judeţean Sibiu anunţat, luni, că în următoarea perioadă conducerea interimară a unităţii va fi asigurată de către col. dr. Constantin Marinel Vlase şi dr. Călin Remus Cipăian, care va fi director medical.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În urmă cu o lună, Vlase preluase spitalul sibian după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager, când judeţul avea o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de 8,9 la mia de locuitori, iar municipiul Sibiu avea o rată de infectare de 13,45 la mia de locuitori. 

Vezi și: Mandatul colonelului Vlase la Spitalul Judeţean Sibiu expiră în 20 decembrie: Ce schimbări a adus conducerea militară

Citește și alte articole importante de pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!