Voiculescu spune că l-a găsit în MS pe informatorul lui Dragnea din 2016. Cîțu ar fi promis că-l mută, dar n-a făcut-o

Voiculescu spune că l-a găsit în MS pe informatorul lui Dragnea din 2016. Cîțu ar fi promis că-l mută, dar n-a făcut-o

Vlad Voiculescu declară că l-a găsit în Ministerul Sănătății pe funcționarul care în 2016 îi dădea informații lui Liviu Dragnea din minister și i-a cerut premierului Florin Cîțu de foarte multe ori să îl mute de acolo, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Învitat într-o emisiune la Digi24, Vlad Voiculescu a dezvăluit că în 2016 în primul său mandat, în Ministerul Sănătății era un funcționar public care se ocupa cu transmiterea „datelor și informațiilor” către Liviu Dragnea, prin „interpuși”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Pe același funcționar l-am găsit în Ministerul Sănătății acum. În prima zi am făcut o cerere către domnul Cîțu să îl detașeze pe acest funcționar, să mi-l ia din minister pentru că asta este singura procedură care îl putea disloca.

Omul este bine înfipt acolo, nu are nicio legătură cu activitatea din minister, primește banii și se ocupă, presupun, cu ceea ce știu că se ocupa în 2016”, a afirmat fostul ministru.

Voiculescu a declarat că i-a cerut lui Cîțu din prima zi să îl mute pe funcționar și a făcut acest lucru de 7 sau 8 ori.

„Este unul dintre exemplele în care domnul Cîțu a zis <da>, a promis în mai multe rânduri și nu s-a întâmplat. Am vorbit și personal, cred că cel puțin de 10 ori, niciodată nu mi-a spus <nu>, a spus de mai multe ori <bine>.

Nu există niciun argument pentru care acest domn să rămână în Ministerul Sănătății altfel decât, probabil, să transmită informații”.

Vlad Voiculescu a arătat un document pe ecran, pentru a fi convingător:

Foto: Digi24

În plus, fostul ministru a spus că numirea secretarilor de stat a durat câteva săptămâni și că, punând aceste lucruri cap la cap, vede „un comportament extrem de abuziv”.

Toate declarațiile făcute în emisiune de fostul ministru al Sănătății pot fi urmărite aici:

Vlad Voiculescu, la Digi 24, despre criza politică din Coaliție

Vlad Voiculescu, la Digi 24, despre criza politică din Coaliție

Publicată de Vlad Voiculescu pe Vineri, 16 aprilie 2021

Pe același subiect, mai poți citi pe SpotMedia.ro și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!