Vicepreședintele Asociației Magistraților din România s-a înscris în PSD și candidează la Craiova

Vicepreședintele Asociației Magistraților din România s-a înscris în PSD și candidează la Craiova

Vicepreședintele Asociației Magistraților din România, judecătorul Dan Ștefan Spînu, s-a înscris in PSD și va candida pentru funcția de consilier local la Craiova.

Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu, precizând că Spînu își va aduce contributia în administrația publică locală prin vasta experiență profesională juridică.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Vicepreședintele Asociației Magistraților din România, judecătorul Dan Ștefan Spînu, s-a alăturat echipei Partidului Social Democrat și candidează pentru funcția de consilier local al municipiului Craiova.

Fost președinte al Judecătoriei Craiova, fost magistrat la Tribunalul Dolj și Curtea de Apel Craiova, cadru universitar la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității din Craiova, Dan Ștefan Spînu își va aduce contributia în administrația publică locală prin vasta experiență profesională juridică.

Ne bucurăm să primim în echipa noastră un om deosebit și recunoscut la nivel național pentru meritele sale atât din mediul academic, cât și din domeniul Justitiei!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Deputatul PSD nu precizează, însă, dacă Dan Ștefan Spînu a renunțat la funcția de vicepreședinte AMR. Pe site-ul instituției, Asociația Magistraților din România se descrie ca fiind o organizație neguvernamentală, apolitică, națională, profesională, a judecătorilor și procurorilor din România.

Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) a apărat, în repetate rânduri, Secția Specială pentru anchetarea magistraților și a criticat activitatea DNA când era condusă de Laura Codruța Kovesi.

I.O.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖