USR anunță că nu votează moțiunea de cenzură a PSD: Cum ar putea fi sănătos pentru ţară să dai jos guvernul în plină pandemie?

USR anunță că nu votează moțiunea de cenzură a PSD: Cum ar putea fi sănătos pentru ţară să dai jos guvernul în plină pandemie?

Uniunea Salvaţi România anunţă că va vota împotriva moţiunii de cenzură şi acuză PSD de lipsă de responsabilitate, deoarece vrea să dea jos Guvernul „în plină pandemie” şi cu trei luni înainte de alegeri.

„În plină criză de sănătate publică, PSD vrea să lase România fără Guvern. Astăzi, PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului, în vreme ce România a ajuns la peste 70.000 de cazuri de COVID-19 şi peste 3.000 de persoane decedate din cauza virusului de la declanşarea pandemiei. Lipsa de responsabilitate a PSD devine astăzi criminală. USR va vota împotriva moţiunii de cenzură.

ADVERTISING

România trece astăzi prin cea mai gravă criză din ultimele decenii. Ne confruntăm cu un virus extrem de periculos, iar consecinţele economice nu au întârziat să apară: zeci de mii de firme au fost afectate de criză, sute de mii de angajaţi au rămas fără locuri de muncă, România a ajuns la un deficit uriaş, ţara noastră plăteşte cea mai mare dobândă la împrumuturi dintre ţările UE", a precizat Uniunea Salvaţi România într-o postare pe Facebook.

ADVERTISING

Conform USR, "ultimul lucru" de care are nevoie România este o criză politică.

"Cum ar putea fi sănătos pentru ţară să dai jos guvernul în plină pandemie?! Şi care e logica să dai jos guvernul acum, când mai sunt doar trei luni până la alegeri?! PSD nu a învăţat nimic din dezastrul lăsat în urmă de cele 3 guverne ale lui Dragnea", se arată în postare.

Parlamentarii Partidului Social Democrat au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, a anunţat, luni, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

"Astăzi am depus moţiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos Guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani", a declarat liderul PSD.

Potrivit documentului - intitulat "Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mită generalizată" -, reprezentanţii Executivului au încălcat toate regulile impuse cetăţenilor în urma pandemiei cu noul coronavirus.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇