Un singur parlamentar PSD nu a semnat moţiunea de cenzură. Cine este și ce spune Ciolacu despre el

Un singur parlamentar PSD nu a semnat moţiunea de cenzură. Cine este și ce spune Ciolacu despre el

Senatorul Eugen Teodorovici este singurul parlamentar al Partidului Social Democrat care nu a semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, a precizat, luni, liderul interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Din câte ştiu eu, domnul Teodorovici candidează şi la Congres, înseamnă că e membru PSD. (…) Nu a semnat (moţiunea – n.red). Este singurul parlamentar al Partidului Social Democrat care nu a semnat moţiunea de cenzură”, a declarat Ciolacu la Parlament.

ADVERTISING

Întrebat cum vede această decizie, el a spus: "Dacă îmi mai permiteţi o glumă: la Radio Erevan - Cică Ceauşescu a fost ilegalist? Nu, semiilegalist. Adică cum? Adică se pitea, dar nu îl căuta nimeni".

Despre momentul depunerii moţiunii de cenzură în timpul sesiunii extraordinare a Parlamentului, Ciolacu a arătat că nu mai putea aştepta, pentru că "Guvernul trebuie să plece cât mai repede".

ADVERTISING

"Nu a fost nicio situaţie. Nu (mai putea aştepta - n.red.). La cum arată în acest moment România şi la cum se gestionează pandemia şi după raportul Curţii de Conturi, eu cred că acest guvern trebuie să plece cât mai repede. Ca să nu spun deîndată. (…)

Nu facem politică pentru a câştiga voturi, cum îşi fac calculele domnii de la PNL. Facem politică cum este bine pentru români şi cred că, în acest moment, cel mai bine pentru români este ca acest guvern să plece", a afirmat liderul PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat luni că a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, pe care l-a calificat drept ”cel mai dezastruos Guverm pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani”.

ADVERTISING

Moţiunea de cenzură va fi citită joi, de la ora 12,00, au decis Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇