Un deputat PNL a votat Guvernul Cioloş: Nu am avut altă opţiune!

Un deputat PNL a votat Guvernul Cioloş: Nu am avut altă opţiune!

Deputatul PNL de Iaşi Alexandru Kocsis a votat pentru învestirea Guvernului Cioloş, „nu pentru că era bun sau rău”, ci pentru că nu a avut altă opţiune.

El precizează că votul său este unul de blam „faţă de lipsa de asumare a conducerii PNL”.

"Am votat Guvernul Cioloş. Nu pentru că era bun sau rău, ci pentru că nu am avut altă opţiune. Aş fi vrut să votez un premier liberal şi un cabinet format în jurul Partidului Naţional Liberal. Din păcate, conducerea Partidului Naţional Liberal s-a dus la consultările cu preşedintele României fără nicio propunere.

ADVERTISING

Traversăm o dramă umanitară de proporţii, am ajuns pe locul 1 în lume la rata infectarilor şi deceselor. Chiar nu este timp pentru amânări, consultări peste consultări sau pentru plătit poliţe", a scris Alexandru Kocsis pe Facebook, într-o postare în care arăta că este împreună cu Violeta Alexandru.

Deputatul a subliniat că nu este un act de indisciplină, ci un mesaj că deciziile luate în ultima perioadă nu sunt bune.

"Un vot de blam faţă de lipsa de asumare a conducerii PNL, nu este un act de indisciplină cum mi-au transmis câţiva colegi, ci un mesaj că deciziile luate în ultima perioadă nu sunt bune. Cine nu crede, nu trebuie să mă asculte pe mine, ci să asculte ce spun oamenii în jurul lor, cei care nu au nicio apartenenţă politică", a punctat Kocsis.

ADVERTISING

Guvernul USR a picat miercuri în Parlament, după ce a primit doar 88 de voturi pentru și 184 împotrivă.

Am votat Guvernul Cioloș. Nu pentru că era bun sau rău, ci pentru că nu am avut altă opțiune. Aș fi vrut să votez un...

Publicată de Alexandru Kocsis pe Miercuri, 20 octombrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇