Simion a făcut scandal la poarta PSD. Deputat: "Ați greșit adresa. La numărul 6, pe Kisellef, este Ambasada Rusiei"

Simion a făcut scandal la poarta PSD. Deputat: "Ați greșit adresa. La numărul 6, pe Kisellef, este Ambasada Rusiei"

Liderul AUR, George Simion, s-a dus joi la sediul central al PSD pentru a preda semnăturile strânse pe stradă pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. Însă nu a fost lăsat să intre.

Mai mult, un deputat PSD l-a întâmpinat la poartă şi i-a transmis că a greşit adresa şi ar trebui să lase documentele la Ambasada Rusiei.

„Cred că aţi greşit adresa. La numărul 6, pe Kisellef, este Ambasada Rusiei şi, dacă mergeţi acolo, poate ştiţi drumul, cred că e destinaţia la care trebuie să lăsaţi documentele astea. Vă zic asta pentru că atunci când avem război la graniţă – poate ştiţi, da? – instabilitate în ţară nu-şi doresc prietenii, ci numai duşmanii acestei ţări”, i-a spus deputatul Florin Manole lui Simion.

Simion a insistat că vrea să predea cutiile cu listele de semnături cuiva de la PSD.

„Vrem să le predăm cuiva de la PSD, domnul Manole se pare că nu vrea să le primească, să vedem dacă asta e poziţia lui Marcel Ciolacu, dacă îl ţine în braţe în continuare pe Klaus Iohannis şi, bineînţeles, de vină pentru că nu am intrat în Schengen este Putin, aţi auzit”, a susţinut Simion.

ADVERTISING


El a adăugat că au fost strânse două milioane de semnături pentru demiterea şefului statului.

"Sunt două milioane de semnături strânse în perioada noiembrie 2021 - mai 2022, le-am dus în Parlament, răspunsul lui Klaus Iohannis a fost că i-a pus împreună la guvernare pe cei de la PSD cu cei de la PNL. Aşteptăm să vină cineva mai relaxat, nu aşa de agitat ca domnul Manole", a explicat liderul AUR.

Cadou pentru Psd

Publicată de George Simion pe Joi, 15 decembrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇